Productes

Caixas metàl·liques d'alta qualitat dissenyades per a la instal·lació d'equips electrònics i de telecomunicacions en armaris i contenidors així com per a múltiples aplicacions de control interior o exterior.

Caixes metàl·liques Minibox

Caixa multifuncional, amb aplicacions des de petits muntatges en equips de prova a instal·lacions robustes com a controls de màquina o motors i controls de pas automatitzats.

Sèrie 50

Caixa d´alta qualitat en alumini IP65 per a múltiples aplicacions de control interior o exterior. Ús portàtil manual, aplicat a paret o suport fix o removible com a ordres per a màquines d'activació per RF o cable.

Sèrie 110

Modern disseny orientat a la funcionalitat, concebut optimitzant el muntatge tant de la caixa com a instrument de sobretaula per a aplicacions industrials de control i visualització.

Caixa Solbox

Envoltants amb ventilació que permet una perfecta evacuació de la calor. Fabricats en xapa d'acer de 1 mm pintat epoxi gofrat. Panells alumini 1070 gruix 2 mm anoditzats plata.

Sèrie 180

Gamma de caixes concebuda per a la instal·lació d'equips electrònics i de telecomunicacions en armaris i contenidors de 19”, segons la norma IEC 60 297-2 (DIN 41 494).

Sèrie EP

Gamma de contenidors metàl·lics 19” d'excel·lent resistència amb un pes mínim del conjunt. Construïts segons les normes IEC 60 297 (DIN 41494), permeten l'allotjament de bastidors i caixes normalitzades de 84E.

Els nostres tipus de caixes i envoltants per a electrònica