Productes

Posem a la vostra disposició una àmplia gamma de safates per a racks creades per oferir solucions òptimes en tot tipus d'armaris i instal·lacions de xarxes, telecomunicacions i equips electrònics.

Safata fixa

Safata fabricada en acer de gruix 1,5 mm, fàcil muntatge gràcies als quatre punts d'ancoratge al rack mitjançant cargols M6 i les seves fixacions són adaptables a la variació de profunditat dels perfils de 19”. Càrrega màxima estàtica recomanada 75 Kg.

Safata universal

Safates per a racks adaptables a qualsevol model de rack amb profunditats de 500 a 800 mm. Fabricades en acer de gruix 1,5 mm, compta amb ancoratge mitjançant 4 punts M6. Càrrega màxima estàtica recomanada 40 Kg.

Safates penjant

Safata fabricada en acer de gruix 1,5 mm. Muntatge 19” amb quatre punts d'ancoratge sobre els perfils frontals. Càrrega estàtica màxima recomanada 10 Kg (1U)/20Kg (2U).

Safata telescòpica

Safates fabricades en acer de gruix 1,5 mm. Fàcil muntatge amb quatre suports d'ancoratge al rack mitjançant cargols M6. Càrrega màxima estàtica recomanada 45 Kg.

Safata telescòpica penjant

Safata per a rack ideal per a suport de teclat, fabricada en acer gruix 1,5 mm. Muntatge 19” amb quatre punts d'ancoratge sobre els perfils frontals. Càrrega màxima recomanada 10 Kg.

Safata lateral

Safata fabricada en acer amb un gruix de 1,5 mm. Muntatge al lateral dels racks d'amplada 600 i 800, 2 profunditats estàndard 150 i 300 mm. Mecanitzacions per al guiatge i bridatge dels cables. 

Safata fibra òptica

Safata de 19” fabricada en acer gruix 1,5 mm., 1U per a guiatge i distribució del cablejat de fibra òptica. Guiacables a ABS amb arestes arrodonides.

Tota la nostra gamma d'accessoris per a centres de dades