Solució única “Flat-pack” en racks per a servidors amb un ràpid i segur muntatge final en només 5 minuts, sense eines.

  • Lliurament pre-muntat: “All in one box”
  • Optimització del transport, l'emmagatzematge i facilita la manipulació fins a la ubicació final.
  • Alçades de 18 fins a 47U, amplades 600 i 800, profunditats 600, 800, 1000 i 1.200mm.
  • Seguretat: 1 sol tancament per a tots els accessos.
  • Portes frontals i posteriors amb angle d'obertura de 190 º. Microperforades, Vidre de seguretat, Metàl·liques, 1 fulla o doble fulla.
  • Sistema de frontisses “Springswivel” permet un ràpid muntatge/desmuntatge de les portes sense eines.
  • Estructura lateral superior i inferior en perfil d'alumini, especialment dissenyat per instal·lar els accessoris a múltiples posicions; distribuïdors de cablejats, sòcols, rodes, potes i molts altres mitjançant les ranures contínues dels perfils.
  • Lleuger però robust: Capacitat de càrrega estàtica 1.200 kg, sent un 20% més lleuger que els racks per a servidors convencionals.

Rack RETO A600 amb porta de vidre

Rack de 19” amb una amplada de 600 mm. Idoni per a instal·lacions de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial, estructura exterior en perfil d'alumini. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.600 kg.

Rack per a servidors RETO A600 amb porta microperforada

Rack per a servidors de 19” amb una amplada de 600 mm. Idoni per a instal·lacions de cablejat, telecomunicacions, IT i electrònica industrial. Porta frontal i posterior microperforades la qual cosa ofereix un 80% més de ventilació. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.600 kg.

Rack RETO A800 amb porta de vidre

Armaris modulars de 19” amb amplada de 800 mm per a instal·lacions d'alta densitat de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.600 kg.

Armari modular per a servidors RETO A800 amb porta microperforada

Armaris modulars de 19” amb amplada de 800 mm per a instal·lacions d'alta densitat de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial. Porta frontal i posterior microperforades la qual cosa ofereix un 80% més de ventilació. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.600 kg.

RETO Frame

Estructura modular de 19” amb amplada de 600/800 mm. per a instal·lacions de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial en sales tècniques. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.600 kg.

Tota la nostra família de racks per a centres de dades