El sistema “flat-pack”, el sistema LOGIC.

  • Pràctics i lògics, així és com Retex va definir i crear la nova generació de racks que, l'any 2000, van revolucionar el mercat i van trencar amb els esquemes clàssics establerts.
  • Còmode de transportar i emmagatzemar, fàcil i ràpid de muntar, eren característiques, fins ara, impensables per a un rack.
  • El sistema flat pack, patentat per Retex, és capaç de reduir fins a un 75 % el volum d'un rack convencional, disminuint proporcionalment els costos de transport i emmagatzematge.
  • Aquest nou concepte, unit a la practicitat de l'assemblatge final, permet muntar, en cinc minuts i sense eines qualsevol LOGIC.
  • Gràcies a la seva excel·lent qualitat, versatilitat i innombrables avantatges, el sistema LOGIC és utilitzat en els més variats entorns i tipus d'instal·lació als sectors industrials, telecomunicacions/IT, sector ferroviari, militar, Datacenters d'última generació, audiovisual, etc…
  • Les nostres inquietuds i el seguiment constant de l'evolució del mercat ens permeten presentar la segona generació, LOGIC² que manté el concepte original augmentant les prestacions i els avantatges del sistema.

Rack Logic-2 A600 amb porta de vidre

Rack de 19” amb una amplada de 600 mm. Idoni per a instal·lacions de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial, estructura exterior en perfil d'alumini. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.800 kg.

Armari modular Logic-2 A600 amb porta microperforada

Rack de 19” amb una amplada de 600 mm. Idoni per a instal·lacions de cablejat, telecomunicacions, IT i electrònica industrial. Porta frontal i posterior microperforades la qual cosa ofereix un 80% més de ventilació. Capacitat de càrrega estàtica màxima repartida: 1.800 kg.

Rack Logic-2 A800 amb porta de vidre

Armaris modulars de 19” amb amplada de 800 mm per a instal·lacions d'alta densitat de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial. Per a muntatges d'equips d'amplada més gran de 19” es poden suprimir els suports A800, obtenint una amplada de 26”. Capacitat de càrrega estàtica de 1.800 kg.

Armari modular Logic-2 A800 amb porta microperforada

Racks de 19” amb amplada de 800 mm per a instal·lacions d'alta densitat de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial. Per a muntatges d'equips d'amplada més gran de 19” es poden suprimir els suports A800, obtenint una amplada de 26”. Porta frontal i posterior microperforades la qual cosa ofereix un 80% més de ventilació. Capacitat de càrrega estàtica de 1.800 kg.

Logic-2 Frame

Estructura modular de 19” amb amplada de 600/800 mm. per a instal·lacions de cablatge, telecomunicacions, IT i electrònica industrial en sales tècniques. Per a muntatges d'equips d'amplada més gran de 19” es poden suprimir els suports A800, obtenint una amplada de 26”.

Logic-2 Host

Armaris modulars de 19”, amplada de 600 mm i profunditat de 1.000 mm. Dues/tres portes frontals i posteriors independents especials per a Data Centers i proveïdors d'Internet (Co-location). Capacitat de càrrega estàtica de 1.800 kg.

Logic 2 Monitor

Armaris modulars de 19”, amplada de 600 mm per a control i visualització de sistemes i instal·lacions industrials i informàtiques. Capacitat de càrrega estàtica de 1.800 kg.

Tota la nostra família de racks per a centres de dades