Els principals serveis que proporcionem són el processament de xapa metàl·lica, mecanitzat, així com solucions integrals pels nostres clients. Treballem només amb màquines de darrera generació, tècniques de la més alta qualitat i programari actualitzat per oferir els millors resultats possibles.

La fabricació té la base a Barcelona amb supervisió de professionals d'alt nivell i enginyers experimentats, però col·laborem sovint amb clients multinacionals a tot Europa.

Com que cada client i les seves demandes són diferents, posem èmfasi en un enfocament individual. Les solucions a mida són un estàndard per a nosaltres perquè volem assegurar-nos de satisfer totes les necessitats del vostre negoci.

Processament de xapa metàl·lica

Obtenim beneficis de les sinergies tecnològiques dins de tot el Grup CONTEG, concretament amb la seva filial especialitzada en aquest àmbit GEOMINE.

Per a la producció personalitzada de peces de xapa metàl·lica, utilitzem les màquines de la més alta qualitat i les tecnologies més modernes. No sols proporcionem components, conjunts i productes acabats, sinó també solucions integrals ia mida basades en les sol·licituds específiques del client. Obtenim beneficis de les sinergies tecnològiques dins de tot el Grup CONTEG, i per això som capaços de subministrar productes d'alt nivell, com ara racks de TI, caixes elèctriques, taulers d'interruptors d'alimentació, inclosa la instal·lació completa. Entreguem serveis i productes de la més alta qualitat i garantim solucions complexes des de la producció fins al muntatge i la logística. Els nostres productes són àmpliament utilitzats per empreses multinacionals a tot Europa.

Tècniques de processament de xapa metàl·lica que oferim:

Encunyat

Plegat

Premsat

Tall làser

Soldadura

Operacions de mecanitzat fi

Operacions d'assemblatge simples

Impressió

Mecanitzat

A més del mecanitzat i gràcies a l'experiència i sinèrgies tecnològiques dins del Grup CONTEG, concretament amb la seva filial especialitzada en aquest àmbit GEOMINE.

Treballant amb màquines d'alta qualitat, oferim una àmplia gamma de serveis a l'àrea de la mecanització. Molts anys d'experiència ens han donat una gran habilitat per resoldre fins i tot les feines més complexes. Ens assegurem de la fabricació, logística i assemblatge. A més de la mecanització i gràcies a l'experiència i les sinergies tecnològiques dins del Grup CONTEG, som capaços d'oferir solucions complexes ia mida segons les necessitats específiques dels nostres clients, des de components simples, assemblatges, productes fins a solucions complexes en producció personalitzada.

1. Tecnologia de mecanitzat

- Sistemes de trepatge horitzontal
- Torns CNC
- Torns CNC per tornejat i escombrat
- Fresadores d'escriptori CNC
- Centres de fresat CNC
- Sistemes de mecanitzat convencional

2. Premsat

3. Soldadura

4. Tractament de superfícies

Els nostres clients

Refrigeració Industrial

Telecomunicacions

Automatització Industrial

Sector Automoció

Per què RETEX?

Serveis complexos amb un enfocament individual, la més alta qualitat de productes amb extrema atenció al detall. Això és RETEX. Treballem amb una gran capacitat de producció i ajudem empreses multinacionals de tot Europa a complir els seus plans comercials.

Les nostres famílies de productes