Les nostres PDU estan dissenyades per proporcionar una fiable distribució de l'energia, així com una monitorització i control precís dels equips instal·lats als centres de procés de dades. Permeten l'optimització de la potència disponible i el control de les despeses operatives involucrades a les instal·lacions de telecomunicacions i CPD's.
Podem fer-les a mida sota demanda.

PDU Bàsiques

PDU Bàsica

El PDU RX Basic és una solució fiable i segura (protecció per circuit) de la distribució elèctrica/energia a les instal·lacions de telecomunicacions i CPD's.

PDU intel·ligents

Regleta PM

PM permet la supervisió dels mesuraments de la PDU, monitorització en local total de la PDU a través del display LCD (True RMS) integrat en aquesta, així com les condicions ambientals en els racks.

Regleta PDU PIML

PIML permet la supervisió dels mesuraments de la PDU, a través del display LCD (True RMS) integrat a la PDU i la monitorització remota (IP/SNMP) de la totalitat de la PDU, així com les condicions ambientals als racks.

Regleta PIM

PIM permet la supervisió dels mesuraments de la PDU, a través del display LCD (True RMS) integrat a la PDU i el monitoratge remot (IP/SNMP) de la totalitat de la PDU, així com les condicions ambientals en els racks.

PDU POS

POS permet la supervisió dels mesuraments de la PDU, a través del display LCD (True RMS) integrat a la PDU i el monitoratge remot (IP/SNMP) de la totalitat de la PDU. A més de la gestió encesa/apagada (ON/OFF) per presa, així com les condicions ambientals als racks.

PDU POM

POM permet la supervisió dels mesuraments de la PDU, a través del display LCD (True RMS) integrat a la PDU i el monitoratge remot (IP/SNMP) de la totalitat de la PDU, per cada presa. A més de les condicions ambientals als racks.

PDU POMS

POMS permet la supervisió dels mesuraments de la PDU, a través del display LCD (True RMS) integrat a la PDU i el monitoratge remot (IP/SNMP) de la totalitat de la PDU, per cada presa. A més de la gestió encesa/apagada (ON/OFF) per presa, així com les condicions ambientals als racks.

Les PDU intel·ligents són molt comuns dins de la infraestructura del CPD, però el desafiament per als tècnics és com connectar la s PDU a la xarxa de la manera més eficient.

3-fase Wye 3-fase Delta Centres de dades d'hiperescaladors i la importància de les PDU trifàsiques Els centres de dades d'avui …

Les nostres famílies de productes