Retex ofereix solucions a les vostres necessitats en infraestructures TI amb característiques específiques pensades per a cada tipus d'ús i prestacions.
La nostra àmplia gamma de productes abasta des de racks murals per a petites instal·lacions fins a armaris de terra de diferents mides i qualitats per a cablejat i instal·lació, accessoris i tancaments de passadissos per a Centres de Dades.

DATA CENTER

La solució DATALOGIC és un concepte d'alt valor afegit desenvolupat per RETEX que millora l'eficàcia i les prestacions dels sistemes de refrigeració, una major eficiència energètica i una important reducció dels costos operatius.

COMPACT DATA CENTER

Modular Closed Loop (MCL) és una unitat compacta, completament aïllada de l'ambient. Consta de racks de servidors Premium i Unitats de refrigeració a fila CoolTeg Plus.

Racks

La nostra àmplia gamma d'armaris que va revolucionar el mercat per a instal·lació d'equips i cablejat en centres de dades pensats per a instal·lacions tant a l'interior com a l'exterior.

Racks per a exterior

Els racks IP exterior són estructures dissenyades per protegir i organitzar equips electrònics i de comunicació destinats a funcionar en entorns exteriors. Aquests racks estan construïts amb materials d'alta resistència i dissenyats per suportar les condicions climàtiques adverses, com ara pluja, pols, vent i temperatures extremes.

Cooling & ventilació

L'equip CoolTeg Plus representa el grup d'unitats de refrigeració de precisió dissenyades especialment per a una fàcil integració entre els racks.

Monitoring & Seguretat

Sistemes de monitorització i seguretat per a equips de IT i telecomunicacions.

PDU

Les nostres PDU estan dissenyades per proporcionar una fiable distribució de l'energia, així com una monitorització i control precís dels equips instal·lats als centres de procés de dades.

Accessoris

Famílies d'accessoris tant per a armaris de terra com per a racks murals classificades per grups pensats per cobrir qualsevol necessitat al vostre centre de dades.

Les nostres famílies de productes