Productes

Caixas fetes amb material plàstic ABS d'alta qualitat dissenyades per a la instal·lació d'equips electrònics i de telecomunicacions en armaris i contenidors així com per a múltiples aplicacions de control interior o exterior.

Sèrie 70

Gamma completa de caixes per a muntatges electrònics de disseny atractiu i altes prestacions que permeten unir els conceptes industrial, electrònic i ofimàtic.

Sèrie 101

Caixa per a aplicacions estàndard amb tapa de plàstic ABS gris clar o negre. Indicada per a col·locació de teclats de membrana de fins a 1.2 mm.

Sèrie 102

Caixa per a aplicacions en què es requereixi una tapa transparent, per exemple equips amb LCDs o comptadors que requereixin inspecció visual. Indicada també per a col·locació de teclats de membrana de fins a 1.2 mm.

Sèrie 103

Caixa per a aplicacions en què es requereixi tapa en alumini, que permet la mecanització a mida del client mitjançant màquines CNC. Permet així mateix l'acabat pintat o anoditzat en negre i el posterior serigrafiat.

Sèrie 21 i Sèrie 22

Caixa per a múltiples aplicacions de control portàtil manual tipus pocket, d'activació per RF.

Sèrie 31

Gamma de caixes 'hand-held' de petita capacitat per a usos tipus 'pocket', en què es requereixi una caixa petita, robusta i amb protecció fins a IP 65.

Sèrie 32

Gamma de quatre mides de caixes de comandament per a múltiples aplicacions d'ordres d'ús manual de mida mitjana, amb un grau de protecció IP 65.

Sèrie 33

Gamma de sis mides de caixes de comandament per a múltiples aplicacions d'ordres d'ús manual que requereixin un envolupant d'alta capacitat.

Sèrie 40

Caixa per a múltiples aplicacions de control portàtil manual o aplicat a suport fix, com ara ordres de màquina i reguladors en paret d'activació per RF o cable.

Betabox

Gamma de dos models de caixes de comandament per a múltiples aplicacions d'ús manual o de butxaca fabricades amb ABS, amb parets de gruix de fins a 3 mm que li confereixen una gran robustesa.

Abox

Conjunt de cinc models especialment indicats per a aplicacions de control i visualització, en forma de pupitre amb un panell o consola amb dos panells per a aplicacions amb display.

Elbox

Conjunt de quatre models de caixa per a aplicacions de comandament i control amb visor frontal/posterior, dissenyades per obtenir el màxim aprofitament de lespai interior.

Els nostres tipus de caixes i envoltants per a electrònica