Famílies d'accessoris per a racks de terra com a armaris murals classificades per grups segons les necessitats que presenti el teu centre de dades.

Safates per a racks

Posem a la teva disposició una àmplia gamma de safates creades per oferir solucions òptimes en tota mena de racks i necessitats

Guiacables per a armaris

Solucions per col·locar correctament el cablatge en tot tipus d'armaris per a centres de dades per a instal·lacions de xarxes, telecomunicacions i equips electrònics.

Potes i rodes

Des de rodes giratòries, potes amb rodes o peus articulats, a Retex posem al teu abast diferents opcions per fixar o donar mobilitat el teu rack.

Panells per a racks

Tot tipus de panells pensats per cobrir totes les necessitats del teu armari, des de passar cables, afegir entrades o cobrir espais per tancar el rack.

Sòcols

Sòcol fabricat en acer amb un gruix de 2mm i una alçada de 100 mm, per facilitar la fixació al terra o muntatge de potes i rodes.

Cargoles per a instal·lacions d'armaris en centre de dades

Tots els cargols específics per al muntatge òptim d'armaris de terra i de racks murals per a instal·lacions de xarxes, telecomunicacions i equips electrònics.

Accessoris diversos

Tot tipus d'accessoris per a racks, dissenyats per treure un extra de rendiment i eficiència en armaris rack des d'equips de ventilació fins a cantoneres.

Tota la nostra infraestructura per a centres de dades