L'equip CoolTeg Plus representa el grup d'unitats de refrigeració de precisió dissenyades especialment per a una fàcil integració entre els racks. Aquestes unitats dʻaire condicionat amb diferents principis de refredament, mesures i potència formen la línia principal de productes de lʻempresa CONTEG, per a una refrigeració intencionada eficaç, des de les sales de servidors fins als centres de dades més grans.

COOLTEG PLUS DF

La unitat de refrigeració per a muntatge entre racks de distribució CoolTeg Plus DF combina els avantatges dels sistemes CW i XC – Free-Cooling (refredament lliure) per a temperatures exteriors baixes i mitjanes i possibilitat de refredament amb compressor per a les temperatures exteriors altes.

COOLTEG PLUS DX

Les unitats de refrigeració per a muntatge entre racks de distribució CoolTeg Plus DX es basen en el principi d‟evaporació directa amb el refrigerant circulant entre una unitat interior i una exterior (equipada amb un compressor).

COOLTEG PLUS XC

Les unitats de refrigeració per a muntatge entre racks de distribució CoolTeg Plus XC es basen en el principi d'evaporació directa. El compressor està integrat a la unitat interior que està connectada al seu condensador exterior.

COOLTEG PLUS CW

Les unitats de refrigeració per al muntatge entre racks de distribució CoolTeg Plus CW refrigerades per aigua estan dissenyades per a la connexió a qualsevol sistema de refredadors amb subministrament daigua freda.

COOLTOP DX

Les unitats de refrigeració per al muntatge a sobre de racks CoolTop DX estan especialment dissenyades per a un fàcil muntatge a sobre dels racks i són ideals per a una refrigeració intencionada eficaç de sales de servidors i centres de dades més grans.

COOLTOP CW

Les unitats de refrigeració per al muntatge a sobre de racks CoolTop CW estan especialment dissenyades per a un fàcil muntatge a sobre dels racks i són ideals per a una refrigeració intencionada eficaç de sales de servidors i dels centres de dades més grans.

COOLSPOT

Els productes CoolSpot són petites unitats de refrigeració dissenyades pels racks de distribució CONTEG PREMIUM i OPTIMAL que serveixen per aconseguir l'ambient desitjat dins del rack.

COOLSEVEN

La unitat CoolSeven amb l'evaporació directa representa el grup d'unitats de refrigeració de precisió a l'interior del rack. La CoolSeven és una unitat interior amb alçada de 7U col·locada directament dins del rack 19″ als llistons i treballa amb el sistema de refrigeració split compost de dues parts: la unitat interior i la unitat exterior.

COOLOUT

La unitat condensadora exterior CoolOut és un producte dissenyat especialment per a lextracció de calor dels centres de dades. Aquesta unitat compleix amb els requisits més exigents quant a la precisió, estabilitat i vida útil, imprescindibles als centres de dades.

CRAC

Unitat interior de refrigeració per a naus CRAC basada en el principi de refrigeració per compressor i evaporació directa. El compressor està integrat a la unitat interior que està connectada al seu condensador exterior.

Unitat de ventilació 19″

Dissenyades en format normalitzat 19” i 1U dalçada. Fabricades en acer de gruix 1 mm, panell alumini gruix 3 mm. Reixetes de protecció integrades. Se subministra llista per connectar a xarxa.

Unitat de ventilació modular

El disseny modular permet connectar dos mòduls de ventiladors (2+2+2) de forma directa i sense eines.

Tota la nostra infraestructura per a centres de dades