El centre de dades CPD TITAN està dissenyat d'acord amb l'estàndard TIER III de l'Uptime Institute, cosa que el converteix en un Data Center concurrentment mantenible, oferint una disponibilitat del 99,98%.

El Data Center pot acollir fins a 120 armaris, amb una capacitat total de més de 2000 servidors. Cada planta, disposa de 3 cubs independents; 2 d'ells amb capacitat per a 18 armaris cadascun i un tercer amb capacitat per a 4 armaris, oferint als nostres clients la possibilitat de disposar d'un cub privat només per a ells. Aquests cubs compten amb separació i aïllament de passadís fred i passadís calent, obtenint una refrigeració més eficient.

Cada cub està dotat amb racks de 42U 600×1200 mm amb portes microperforades model LOGIC-2, amb característiques especials del client com a sostres mecanitzats a mida. A cada cub hi ha racks LOGIC-2 per a colocation de 2 compartiments segons especificacions del client. Els tancaments dels cubs model DATALOGIC inclouen portes motoritzades controlades per l'ACS biomètric del client, i l'operador magnètic estàndard també és completament configurable i ampliable amb radars de presència, sensors de seguretat, obertura per aplicació mòbil específica, comandament clau física o comandament a distància. . Cada rack està equipat amb dos PDU intel·ligents (monitoritzables en remot i per presa), i la galleda compta amb els sistemes de monitorització RAMOS ULTRA – que permet la connexió de sensors de temperatura, humitat, filtració d'aigua, flux d'aire, control de accés, relés de control, detectar tensió CA, mesurar tensió CC entre d'altres. Els sistemes de refrigeració són CoolTeg Plus DX (expansió directa) i unitats exteriors CoolOut proporcionant unes elevades capacitats de refrigeració amb més eficiència energètica.

A nivell d'identitat corporativa tots els elements d'aquest projecte s'han personalitzat a mida per al client amb vinils del logotip de TITAN a les portes, logotips TITAN retroil·luminats a cada pòrtic d'entrada, peces del rack segons color corporatiu, colors específics a les PDU's delimitant usos i zones. Durant la presentació del projecte s'han facilitat renders i vídeos per a la promoció de TITAN.